Език: BG
Валута: BGN
 • BGN
 • USD
 • EUR
 • GBP
 • RON
 • RUB
 • TRY
 • AED
 • EGP
 • MDL
 • RSD
 • UAH
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Производители

ACER

ACER

Acer Incorporated (Acer Inc.) е базирана в Тайван мулти-национална компания, производител на електроника. Произвежданите от нея продукти включват десктоп и лаптоп компютри, PDA, сървъри, запаметяващи и периферни устройства. Компанията е третият по продажби в света компютърен производител след HP и Dell

http://www.acer-ee.com

0

продукти

Packard Bell

Packard Bell

Фирмата "Packard Bell" е създадена през 1926 година в САЩ. Едно от нещата, които отличават "Packard Bell" от другите преносими компютри е дизайнът. Те имат собствена фирма за дизайн "Packard Bell Design Studio". Дизайнът и характеристиките са насочени към максимум удоволствие и развлечение. Към момента "Packard Bell" е дизайнерският бранд на "ACER".

http://www.packardbell.com/

0

продукти

Hewlett-Packard

Hewlett-Packard

Хюлет-Пакард (Hewlett-Packard, съкратено HP) е една от най-големите световни корпорации в сферата на информационните технологии, известна със своите принтери, персонални компютри и сървъри. Тя е и четвъртият по големина доставчик на софтуер и услуги в областта на информационните технологии с обем на продажбите в този сектор от 13,84 милиарда евро и общ обем на продажбите от 69,05 милиарда евро (2006). Компанията е основана през 1939 г. от Бил Хюлет и Дейв Пакард. Корпоративното седалище се намира в Пало Алто, Калифорния, САЩ. Президент и главен изпълнителен директор е Марк Хърд.

http://www.hp.com

14

продукти

DELL

DELL

Dell Computer Corporation е американска корпорация, световен лидер в разработката и производството на компютърни системи, софтуер и периферни устройства и обслужване на компютърната техника в съответствие с нуждите на клиентите. Щаб-квартирата на фирмата е разположена в гр. Раунд-Рок (щата Тексас). Компанията е основана през 1984 година от Майкъл Дел (р. 1964), който я оглавява до днес. По оценка на списание «Форбс» (данните са от 1998 година) Дел заема четвърто място сред най-богатите американци с общ капитал от 13 млрд. долара. Dell контролира около 5% от световния пазар на персонални компютри. Производствените мощности на Dell са разположени в Остин (щата Тексас) и Пананг (Малайзия). От началото на 90-те години цялата продукция на Dell за европейския пазар се произвежда в завода в град Лимерик (Ирландия), имащ сертификат ISO 9002. Компютрите се изработват изключително по индивидуални поръчки (повече от двеста хиляди различни конфигурации) и са готови за работа веднага след тяхното включване. Компанията заема трето място в света по обем на продажбите след IBM и Compaq. Освен това компанията се явява световен лидер на пазара за работни станции. Моделът на директните продажби на Dell, оптималната продуктова линия, развитието на сервиза и техническата поддръжка представляват възможно най-изгодното предложение за корпоративните клиенти. Dell Computer е световен лидер в областта на директните продажби на компютърна техника. В корпорацията работят около 15 хиляди човека.

http://www.dell.com/

0

продукти

Lenovo

Lenovo

Lenovo Group, известна по-рано като Legend Group е най-големият производител на компютри в Китай и осмият по големина в света (2004). Мажоритарният дял в Lenovo е собственост на контролираната от китайското правителство Legend Group Holdings. През декември 2004 Lenovo обявява намерението си да купи подразделението за персонални компютри на американския производител IBM, в миналото практически монополист на този пазар.Сега IBM правят само сървъри.

http://www.lenovo.com

0

продукти

Brother

Brother

Brother е глобален лидер в областта на печатните и комуникационни технологии. В сегмента черно-бели лазерни мултифункционални устройства, Brother е дългогодишен лидер на Европейския пазар. Основана през 1908 в Япония, компанията отпразнува през 2008 година 50 годишнина от стъпването си в Европа. В световен мащаб за Brother работят 25,000 служители. С убедително качество, съотношение на цена на придобиване и ползване, маркетинг, дистрибуция и сервизно обслужване на местно ниво, грижа за околната среда и грижата за клиента са основите на успеха на Brother в Европа. Brother предлага собствени технологии, които са на 100% разработени, произведени и дистрибутирани от компанията. Brother е горд притежател на международните сертификати ‘Energy Star’, ‘Blauer Engel’ и ‘Ecomark’. Станком 2010 ЕООД е оторизиран партньор на Brother.

http://www.brother.com

1

продукти

Netgear

Netgear

Американската компания Netgear е производител на оборудване за мрежови комуникации в три основни сегмента: Етернет мрежови устройства, за широколентов достъп и безжични мрежови устройства. Netgear осигурява широка гама високотехнологични решения както за малкия и среден бизнес,така и за дома. Основен партньор за България е дистрибутора на компютърна техника "Солитрон"

http://www.netgear.bg/

0

продукти

Canon

Canon

Основана през 1937, Canon се разрасна в глобална компания, която работи на разнообразен диапазон от пазари, включително Бизнес решения, Потребителска електроника за образи, Предаване на данни и комуникации, Медицински системи и Индустриални продукти. С годишните си чисти продажби от 3467 милиарда йени и глобални работни места за приблизително 118 000 човека в около 200 компании, Canon е една от най-известните и уважавани компании по света. Безкрайният прилив на идеи и нововъведения държи Canon в челните редици на отрасъла. Избирайки нашите продукти, предприятията и потребителите залагат на надеждни, стилни и авангардни технологии. "Киосей" е фирмената философия на Canon, която е залегнала в основата на нашата търговска марка и в нашите бизнес и спонсорски дейности. "Киосей" е японска дума, която означава "да живеем и работим заедно за общото благо" – принцип, който формулира нашите ценности и морални задължения като един добър гражданин на света. Намерете повече информация на Киосей . Резултатите на Canon Inc. показват ежегодно покачване на продажбите с 7,8% през 2007 г. и чисти продажби от 4481 милиарда йени – това е осмата поредна година на растящи продажби и печалби. Canon присъства на фондовите борси в Токио, Осака, Нагоя, Фукуока, Сапоро и Ню Йорк. През 2007 г. Canon получи следното място в класациите за отрасъла: Крайно класиране на 36 място в списъка "Най-добрите глобални марки в света за 2007 г." на сп. Business Week. Fortune постави Canon на 46 място в списъка "Всички звезди" за най-уважаваните компании в света.

http://www.canon.bg

6

продукти

LG

0

продукти

Philips

0

продукти

Benq

0

продукти

Sony

0

продукти

Toshiba

0

продукти

Samsung

0

продукти

Epson

0

продукти

Logitech

0

продукти

Tp-Link

0

продукти

D-Link

0

продукти

Gigabyte

0

продукти

Foxconn

0

продукти

Hitachi

0

продукти

Western Digital

0

продукти

Transcend

0

продукти

Pqi

0

продукти

Kingston

0

продукти

Epson

4

продукти

G&G

G&G

4

продукти