Поръчка и доставка

Условия за поръчки и доставка

Поръчките се обработват всеки ден от 9.00 до 17.30 часа, без събота и неделя. Поръчки постъпили след тези часове се обработват на следващият работен ден.
След като поръчката е приета за обработка, оператор на Станком 2010 ЕООД  се обажда на клиента, за доуточняване на наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след устното потвърждение от страна на клиента, задейства поръчката. Устното  потвърждение е задължително за стартиране на поръчката.

Ако поръчаната стока, не е налична е възможно да не получите телефонно обаждане, а само е-майл с друго предложение или отказ от поръчката.

Ако не получите устно потвърждение, значи поръчката Ви не е обработена или дадената стока не е налична.

Доставката на стоката се извършва на място посочено от клиента, от куриер , като разходите за транспорт и наложен платеж са за сметка на клиента,освен ако не е уговорен или офериран друг начин.

Най- често транспортните разходи са в рамките от 6 до 16 лв.. Разходите за наложен платеж са в рамките на 1.2% от стойността на стоката. 

Станком 2010 ЕООД предлага 2 начина на разплащане с клиентите:
По банков път  и с наложен платеж при получване на стоката.
 
В процес на обработка е добавянето на модул за разплащане с банкови карти.

Най-често използвания начин на плащане е с наложен платеж, като клиента заплаща поръчаната стока при получаването и от куриер, при което получава гаранционна карта, касов бон и фактура по желание. По този начин клиента е сигурен, че няма да заплати нищо, докато не получи и види стоката си.

В някои случаи на скъпа техника и стоки на стойност над 1500 лв.,  Станком 2010 ЕООД си запазва правото да поиска заплащане на поръчаната стока по банков път, като за това клиента получава фактура с посочени банкови сметки.Поръчката започва изпълнение едва след получване на капаро или цялата сума.

За допълнителна информация може да се обадите на тел: 0601 / 61684 или 0899 935 746