СТАНКОМ

За нас

Фирма СТАНКОМ е създадена 2002 година от екип млади и амбициозни специалисти, готови да реагират адекватно, бързо и професионално на всяко изискване на клиента.

Основен предмет на дейност на фирмата е:

Доставка, търговия и сервиз на лаптопи,таблети,смартфони,GPS навигации,компютърни системи,компоненти, периферни устройства, офис техника и софтуер. Консултации, проектиране и изграждане на обекти използващи VoIP (Voice over Internet Protocol) – технология за пренос на глас през Интернет.

Ние се целим да постигнем най-доброто обслужване на клиенти, отлични цени и бързи доставки.
Така също отделяме много време,да  предложим най-добрите оферти,за да може да се възползвате от най-доброто на пазара.

 Разполагаме със собствен сервиз за обслужване и ремонт на GPS,таблети,смартфони,компютърна и офис техника,като се стараем да бъдем коректен надежден,постоянен партньор и винаги достъпен и сигурен помощник.Предлагаме множество ИТ решения и услуги като подхождаме индивидуално към клиентите за да намерим най брзото и рентабилно решение на проблемите.

 

В търговски и сервизен център „СТАНКОМ“ предлагаме асемблиране,профилактика и ремонт на     компютри,лаптопи,таблети,GPS,GSM,принтери,монитори,компоненти,периферия,адаптери,платки,пълнене на тонери,презареждане на принтери,софтуерни услуги,абонаментна поддръжка и други стандартни и нестандартни решения в сервизирането на компютърната техника.

Нашите клиенти получават  БЕЗПЛАТЕН преглед и диагностика на приетата техника,а при закупуването на резервни части и компоненти заплащат само цената на хардуера.

 

В  каталога можете да разгледате и поръчате различни модели лаптопи,нетбуци,компютри,компоненти,принтери,монитори,аксесоари и друга компютърна и офис техника за която  фирмата е оторизиран дилър,партньор или са стоки от собствен внос.Всички наши продукти са със гаранцията предоставена от съответния производител.

Предлагаме на своите клиенти, бърз и лесен начин да закупят желаната стока на лизинг за периоди от 3 до 60 месеца,като се стараем да имаме на разположение винаги промоционален план с около 1% оскъпяване на месец.

 

Ако  вече сте се насочили,избрали продукт но не го намерите в нашия каталог,моля обадете ни се или  отправете запитване чрез формуляр от менюто „контакт”, защото ние ще проверим складовата наличност на нашите доставчици и ще ви го предложим ( доставим) на преференциална  цена.

„СТАНКОМ 2010” ЕООД 
Гр.Търговище, ул.”Стефан Караджа” 6А

МОЛ: Йовчо Александров

Булстат: BG201256086

НАШИТЕ КОНТАКТИ

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност