СТАНКОМ

За нас

Фирма СТАНКОМ е създадена 2002 година от екип млади и амбициозни специалисти, готови да реагират адекватно, бързо и професионално на всяко изискване на клиента.

Основен предмет на дейност на фирмата е:

Доставка, търговия и сервиз на лаптопи, таблети, смартфони, GPS навигации, компютърни системи, компоненти,  периферни устройства, офис техника и софтуер. Консултации, проектиране и изграждане на обекти използващи VoIP (Voice over Internet Protocol) – технология за пренос на глас през Интернет.

Ние се целим да постигнем най-доброто обслужване на клиенти, отлични цени и бързи доставки.
Така също отделяме много време, да  предложим най-добрите оферти, за да може да се възползвате от най-доброто на пазара.

 Разполагаме със собствен сервиз за обслужване и ремонт на лаптопи, GPS навигации, таблети, смартфони, компютърна и офис техника, като се стараем да бъдем коректен надежден, постоянен партньор и винаги достъпен и сигурен помощник. Предлагаме множество ИТ решения и услуги като подхождаме индивидуално към клиентите за да намерим най бързото и рентабилно решение на проблемите.

В търговски и сервизен център „СТАНКОМ“ предлагаме асемблиране, профилактика и ремонт на     компютри, лаптопи, таблети, GPS, GSM, принтери, монитори, компоненти, периферия, адаптери, платки, пълнене на тонери, презареждане на принтери,тонер касети, софтуерни услуги, абонаментна поддръжка и други стандартни и нестандартни решения в сервизирането на компютърната техника.

Нашите клиенти получават  БЕЗПЛАТЕН преглед и диагностика на приетата техника, а при закупуването на резервни части и компоненти заплащат само цената на хардуера.

В  каталога можете да разгледате и поръчате различни модели лаптопи, нетбуци, компютри, компоненти, принтери,монитори, аксесоари и друга компютърна и офис техника за която  фирмата е оторизиран дилър, партньор или са стоки от собствен внос. Всички наши продукти са със гаранцията предоставена от съответния производител.

Предлагаме на своите клиенти, бърз и лесен начин да закупят желаната стока на лизинг за периоди от 3 до 60 месеца,като се стараем да имаме на разположение винаги промоционален план с около 1% оскъпяване на месец.

Ако  вече сте се насочили, избрали продукт но не го намерите в нашия каталог, моля обадете ни се или  отправете запитване чрез формуляр от менюто „контакт”, защото ние ще проверим складовата наличност на нашите доставчици и ще ви го предложим ( доставим) на преференциална  цена.

„Станком 2010“ ЕООД

Гр.Търговище, ул.”Спиридон Грамадов“ 31

ЕИК : 201256086

НАШИТЕ КОНТАКТИ